Centrul CONTACT-Cahul în colaborare cu Primăria municipiului Cahul lansează concursul de idei cu genericul „Plantăm semințe civice în orașul nostru”.

În cadrul concursului vor fi colectate idei pentru inițiative ce vor face orașul unic, atractiv și confortabil, contribuind la creșterea gradului de implicare și mobilizare a cetățenilor în acțiuni de interes comunitar.

Concursul este destinat grupurilor neformale de cetățeni, tineri, grupuri de inițiativă și membri ai Consiliilor de elevi din cadrul instituțiilor de învățământ din municipiul Cahul. Concursul este organizat sub egida Capitalei Naționale a Tineretului.

Sunt așteptate propuneri care vor conține idei creative de design urban; ”Altfel” de locuri pentru socializare, idei care vor facilita popularizarea elementelor de brand ale orașului; spații ”de întâlnire” confortabile; elemente noi de artă stradală.

Pentru a participa la concurs sunt eligibili grupuri de inițiativă din 3-5 persoane, iar pentru a aplica este nevoie de completat formularul de aplicare și expediat la adresa contact_cahul@yahoo.com până pe data de 10 aprilie 2018. Proiectele selectate vor fi implementate în perioada aprilie-iulie 2018.

Centrul CONTACT-Cahul va acoperi costurile legate de realizarea în practică a ideii dvs. în sumă de 10 022 lei. Banii au fost direcționați către organizație prin diseminarea celor 2 % din impozitul pe venit a persoanelor fizice pe anul 2016.

Pentru mai multe informații contactează-ne la nr. de telefon 0 299 84842/84843 sau prin email: contact_cahul@yahoo.com