Publică un anunț
piatasud.md

Popa Andrei: Toate drumurile se termina la intrarea în Cahul

Popa Andrei: Toate drumurile se termina la intrarea în Cahul

Declaraţiile au fost făcute de Rectorul Universităţii de Stat din Cahul în cadrul emisiunii Replica din 31 mai 2015, ce a avut loc la Cahul.

„Din păcate constatăm că, pe parcursul ultimilor ani, acele mai multe investiţii nu s-au făcut în regiunea de sud şi în regiunea Cahul, cea ce afectează cel mai mult dezvoltarea economică a oraşului. Cahul este un oraş balnear, nu ştiu dacă mai ţin minte autorităţile acest lucru, şi drumurile sunt importante pentru venirea turiştilor” a declarat domnul Popa.

Privind impactul infrastructurii drumurilor asupra serviciilor medicale a vorbit şi Vasile Rotaru, medic, care a atras atenţia asupra problemelor privind accesul serviciului de urgenta la populaţie datorită infrastructurii. 

„În ultimii ani a crescut numărul naşterilor care au loc la domiciliu şi infrastructura influenţează direct asupra accesului populaţiei la aceste servicii. De asemenea, sunt probleme privind instalarea anumitor obstacole neautorizate, parcări neautorizate etc.” a declarat Domnul Rotaru

Precizăm că la emisiunea Replica de la Prime TV au participat Elena Bacalu, Vicepreşedintele Raionului Cahul, Andrei Popa, rectorul Universităţii de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul şi Vasile Rotaru medic în cadrul IMSP SR Cahul. 

Articole similare