În zilele Sfintelor Sărbători de Paști, Angajații IP Cahul vor asigura ordinea publică în incinta lăcașelor de cult din localitățile raionului Cahul.

Anunțul a fost făcut de Șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Cahul, Sergiu Constandachi. Potrivit acestuia, în zilele de sărbătoare, efectivul IP Cahul, pe lângă faptul că vor asigura ordinea publică în Noaptea Învierii, vor desfășura un șir de acțiuni de prevenire a infracțiunilor. Va fi dublată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție, vor fi organizate echipe mobile care vor patrula raionul Cahul, iar Carabinierii vor patrula orașul.

„În perioada sărbătorilor, crește numărul solicitărilor care parvin de la cetățeni și astfel întreprindem toate măsurile pentru a putea interveni prompt la fiecare solicitare. Pe data de 5 aprilie pe teritoriul raionului Cahul au fost desfășurate razii de profilaxie a infracțiunilor, acestea urmează să fie desfășurate și astăzi, 6 aprilie” ne-a comunicat domnul Costandachi.

Totodată, șeful adjunct al IP Cahul a menționat că toate aceste măsuri sunt întreprinse pentru a asigura securitatea cetățenilor.