Vineri, la Cahul se va sărbători Hramul Catedralei Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, considerat și Hramul orașului Cahul.

Programul acţiunilor culturale, potrivit administraţiei publice locale, va începe pe 20 noiembrie cu omagierea locuitorilor în etate a oraşului Cahul şi cu competiţii sportive la trântă. Acţiunile vor avea loc în cadrul Palatului Culturii din oraş şi vor demara de la ora 11:00.

Vineri,  21 noiembrie, va începe cu serviciul divin la Catedrala Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil din Cahul, cu începere de la ora 8:00.

Totodată, Muzeul Ţinutului Cahul va prezenta o expoziţie tematică care va putea fi vizitată gratis de către toţi doritorii.

Cu începere de la ora 13:00, timp de o oră, pe scena din Piaţa Horelor va evolua Ansamblul „Izvoraş”, iar seara, de la 17:00 cahulenii sunt aşteptaţi la un concert prezentat de Maria Iliuţ, Olga Ciolacu şi Diana Onofrei.

Seara va culmina cu focuri de artificii şi tradiţionala Horă.

Precizăm că în raionul Cahul, pe 21 noiembrie, Hramul este sărbătorit în 7 localități: or.Cahul, com.Manta și com.Moscovei, st.Vadul lui Isac, Badicul Moldovenesc, st.Colibași și Brînza.