Publică un anunț
piatasud.md

Gheorghe Mândru: Cât ține de lucrul autorităților la deszăpezirea orașului, eu aș aprecia-o drept satisfăcătoare

Gheorghe Mândru: Cât ține de lucrul autorităților la deszăpezirea orașului, eu aș aprecia-o drept satisfăcătoare

Președintele Fracțiunii PPEM din Consiliul orășenesc Cahul se expune privind activitatea administrației orașului la deszăpezirea localității.

Problema drumurilor în permanent a persistat, în perioadele reci, în perioadele cu ninsori. După părerea mea, urmează să fie atrasă o atenție sporită la curățirea de zăpadă a orașului, cu toate că factorul natural nu-l poți evita. Autoritățile, daca ar veni cu propunerea la Consiliu să alocăm bani pentru achiziții noi pentru parcul auto-tehnic al serviciului salubritate, nu cred că aleșii ar fi împotrivă să o facă. Poate este nevoie de careva detalii la tehnica care exista, mai sunt și detalii are se atașează. Chiar daca nu toata iarna ninge, nu toata iarna este nevoie de a deszăpezi, trebuie de atârnat foarte serios la acest capitol caci cazurile de traumatizare a populației sunt inevitabile si nu sunt in folosul administrației. 

Nu e plăcut atunci când sunt cazuri de traume din cauza gheții de pe drum și cred că noi mai mult trebuie sa acordam atenție acestui subiect. De aceia vin, în calitate de consilier municipal, cu propunerea să înaintăm un proiect de decizie ca să rezolvam aceasta problemă stringentă. Cât ține de munca autorităților la deszăpezirea orașului, eu aș aprecia-o drept satisfăcătoare. Chiar dacă mai este mult de lucru, mai este mult de perfecționat, dar o consider, totuși, satisfăcătoare. Un pic mai mare atenție  ar trebui să fie acordată curățirii trotuarelor pentru pietoni.

Articole similare