Anastasia Dermenji, de pe 1 martie este purtătoarea de cuvânt a Spitalului Raional Cahul, anunțul fiind publicat pe pagina de facebook a instituției.

„În scopul îmbunătățirii comunicării cu societate și mass-media asupra activității din instituție, IMSP Spitalul Raional Cahul angajat un purtător de cuvânt. Din data de 1 martie 2018, persoana ce va asigura interfața instituției, va gestiona relaţiile cu mass-media şi exprima, prin intervenţiile sale poziţia oficială a organizaţiei cu privire la problemele de interes general sau specific este delegată Dna Dermenji Anastasia” este menționat în postare.

Doamna Dermenji, în trecut a activat în calitate de economist la Fabrica de Brânzeturi din Cahul și șefă a subdiviziunii Cahul a Ciocoville.

Totodată, Anastasia Dermenji a absolvit Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul, specialitatea contabilitatea, și deține titlul de master în Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor, și master în Geopolitică și interferențe social-culturale sud-est europene la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, România