Publică un anunț
piatasud.md

Doi bărbați au fost reținuți pentru circulația ilegală a drogurilor în Sudul țării

Doi bărbați au fost reținuți pentru circulația ilegală a drogurilor în Sudul țării

Doi bărbați cu vâsta cuprinsă între 25 și respectiv 45 de ani, membrii unui grup infracțional, au fost reținuți fiind suspectați de circulația ilegală a drogurilor în Sudul țării.

Potrivit poliția.md, anterior, aceștia au fost judecați pe infracțiuni similare.

În urma investigațiilor efectuate de ofițеrii Direcției Combaterea Crimelor Organizate a Inspectoratului Național de Investigații și Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Oficiul Sud, s-a stabilit că suspecții comercializau drogurile în zona de sud a țării.

Astfel, la 11 aprilie 2018, au fost petrecute patru percheziții în domiciliile persoanelor bănuite, în urma cărora au fost depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, în special marijuana. Totodată, au fost depistate și ridicate mijloace de comunicare și o unitate de transport, folosite la comiterea infracțiunilor.

La moment suspecții sunt reținuți pentru 72 de ore.

Gruparea criminală a fost documentată timp de aproximativ 3 luni, iar la moment forțele de ordine întreprind măsuri pentru stabilirea a tuturor persoanelor care fac parte din această grupare criminală.

Pentru acțiunile comise, bănuiții riscă pedeapsa sub forma de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Articole similare