Duminică, 1 aprilie, cu începere de la ora 12:00, în incinta palatului Culturii „Nicolae Botgros” din Cahul va avea loc o acțiune de caritate dedicată copiilor.

Evenimentul are genericul „De florii - pentru copii” și este organizat de un grup de femei de afacere din oraș în colaborare cu doamna parlamentară Elena Bacalu.

„Vrem ca în postul Paștelui să fim mai buni, să ajutăm pe cei care au nevoie de un suport imediat, să susținem copii bolnavi din raionul Cahul. Această campanie de caritate va fi diferită de altele căci toți banii pe care îi vom colecta vor merge direct la beneficiari” ne-a comunicat doamna Bacalu.

Totodată, doamna Parlamentară a menționat că beneficiari ai acestei campanii de caritate sunt 2 fetițe care luptă cu niște maladii foarte grave.

Programul include un iarmaroc caritabil, lansarea fashion-colecției TRICON „primăvară-vară 2018” dar și un amplu program cultural-artistic.

„Nouă, femeilor de afaceri, Dumnezeu ne-a dat mai multă putere și cine dac nu noi, femeile, putem înțelege durerea mamelor și copiilor din oraș. Am decis ca în ajunul Sfintelor Sărbători de Paști să dăm o mână de ajutor celor care a nevoie de aceasta” ne-a comunicat doamna Liubovi Gangan, Directoarea S.A. „Modernus”una dintre organizatoarele evenimentului.

Persoanele care vor participa la târgul de caritate vor avea posibilitatea să facă o donați într-o boxă specială.