Publică un anunț
piatasud.md

Consiliul Raional Cahul se convoacă în şedinţă ordinară la 28 septembrie 2023. Vezi subiectele

Consiliul Raional Cahul se convoacă în şedinţă ordinară la 28 septembrie 2023. Vezi subiectele

Consiliul Raional Cahul se va convoca în ședință ordinară la 28 septembrie, anul curent. Ședința va avea loc în sediul Consiliului, sala de ședințe etajul II, cu începere la ora 10:00.

Consilierii vor examina, în conformitate cu agenda, subiecte ce vizează participarea Consiliului Raional Cahul în cadrul Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” și condițiile ce urmează a fi realizate, precum și modificarea programului privind repartizarea mijloacelor fondului rutier și limitelor alocațiilor pentru întreținerea periodică și reparații curente a drumurilor de interes raional pentru anul 2023.

Pe ordinea de zi a ședinței mai sunt incluse subiecte ce țin de aprobarea Memorandumului de intenție dintre Consiliul Raional Cahul și Sud-Invest Company SRL, cât și al Acordului de Cooperare între Județul Vaslui din România și Raionul Cahul din Republica Moldova. Totodată, va fi evaluată modificarea deciziei „Cu  privire  la  modificarea  bugetului  raional  Cahul  pentru  anul  2023”.

Agenda ședinței include 10 subiecte, care pot fi analizate AICI.

Articole similare