Pe 21 noiembrie, când la Cahul s-a sărbătorit Hramul Catedralei Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, considerat și Hramul orașului Cahul, Orange a venit cu surprize pentru orășeni.

„Magazinul Orange este locul perfect în care clienții Orange găsesc o varietate de produse, servicii, dar și cea mai caldă și prietenoasă deservire. Astfel, în timp ce părinții testează avantajele dispozitivelor inovative, copii au posibilitatea să-și petreacă timpul in aer liber, pe acest teren de joaca” ne-a comunicat Maia Bădănău, Manageră  magazin Orange Cahul.

Toți cei care au procurat un serviciu sau produs orange a  avut, în această zi, un cadou garantat.  „Pentru că la Orange apreciem fidelitatea clienților, cu ocazia Hamului orașului Cahul, am organizat o promoție specială” ne-a mai declarat doamna Bădănău.

La deschiderea terenului de joacă pentru copii a participat și Nicolae Dandiș, Primarul orașului Cahul: „Acest proiect frumos care a fost realizat de către compania Orange în parteneriat cu Primăria Cahul este un exemplu de succes, un exemplu frumos. Uneori nu este nevoie să faci lucruri mari, pentru a fi respectat  trebuie să le faci cu cap, înțelept. Cred că pe expresia fețelor copiilor, compania Orange poate vedea rezultatele acestui proiect”.

P.