Publică un anunț
piatasud.md

Avram Micinschi consilierilor: „Lupta politică în care vom fi antrenaţi în acest an, să nu ne sustragă de la activitatea directă

Avram Micinschi consilierilor: „Lupta politică în care vom fi antrenaţi în acest an, să nu ne sustragă de la activitatea directă

ndemnul a fost adresat, de către Preşedintele Raionului Cahul, aleşilor locali de nivel II, în cadrul şedinţei din 27 februarie a.c.

Avram Micinschi a prezentat în cadrul şedinţei, care la moment este în derulare, raportul de activitate a aparatului Preşedintelui raionului pentru anul 2013.  

„Cu aportul societăţii civile am reuşit câte ceva să realizăm.  Şi cred că un rezultat este medalia de aur la „Moldexpo” drept semn de gratitudine pentru aportul tuturor” a menţionat domnul Preşedinte.

Totodată, Avram Micinschi a făcut bilanţul rezultatelor financiare care le-a avut administraţia raională.

„Lupta politică în care vom fi antrenaţi în acest an să nu ne sustragă de la activitatea directă de exponenţi ai puterii de nivelul I şi II. Dacă pe parcursul anului trecut, au existat şi situaţii încordate am reuşit să adoptăm decizii importante pentru raionul Cahul. 

Spre finalul raportului, Avram Micisnchi a mulţumit tuturor consilierilor şi primarilor pentru munca depusă în anul 2013. 

Articole similare